Veel gestelde vragen

Is er een minimale leeftijd?


Ja, wij hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar.


Heb ik ervaring nodig?


Nee hoor, ervaring is geen vereiste voor ons. Wij vinden het leuk als je ervaring hebt, maar zullen je altijd opleiden en helpen waar we kunnen.


Wat zijn de survi tijden?


Wij houden altijd survi van 20:00 tot 22:00. Om 20:00 zal de briefing van start gaan en stipt 22:00 zullen wij de survi afsluiten. Soms loopt dit iets uit door een scenario.


Wat heb ik nodig om mee te doen?


Dit hangt sterk af van wat jij wilt komen doen. Kom je voor de meldkamer? Dan heb je enkel teamspeak en een webbrowser nodig. Maar kom je voor een andere afdeling, dan heb je het volgende nodig:

  • Teamspeak
  • FiveM
  • GTA 5 - Legaal
  • Een werkende microfoon
  • Steam
Indien je geen legale versie hebt van GTA kunnen wij jou niet verder helpen.


Wat gebeurd er met mijn gegevens


Jouw gegevens die jij verstuurd met de aanmelding zullen bij ons worden verwerkt in het leden systeem. Dit geldt alleen indien jij wordt aangenomen. Bij een afwijzing worden gegevens direct verwijderd.

Deze gegevens zijn enkel inzichtelijk door de leiding van de clan. Persoonsgegevens worden na verlaten van de clan zorgvuldig verwijderd.


Wat is de aanmeldings procedure?


Vanaf het moment dat jij jouw aanmelding verstuurd ontvangen wij hier bericht van. De leiding van de afdeling van jouw keuze zal de aanmelding inlezen. Jij ontvangt vervolgens een mail van ons met daarin de uitnodiging om langs te komen voor een gesprek op teamspeak. Aan de hand van dit gesprek wordt besloten of jij wel of geen lid wordt van de NNC.

Indien je bent aangenomen zal jij een training krijgen voor de gekozen afdeling. Als na deze training blijkt dat jij alsnog niet geschikt bent voor de afdelinging, houden wij de mogelijkheid jou alsnog af te wijzen bij deze afdeling. We zullen samen kijken of er een andere afdeling is waar jij eventueel bij kan.