Politie


Waakzaam en dienstbaar, dat is onze taak.

Een agent?


Waakzaam

Je hebt een neus voor verdachte zaken. Zie je iets dat niet door de beugel kan? Meld het in en ga over tot actie.

Behulpzaam

Je staat klaar voor de burger. Wat er ook aan de hand is en wat er ook gebeurd. Jij bent er om te assisteren.

Handhavend

Ga de dialoog aan met de burger bij overtredingen. Zorg dat het veilig blijft op straat en bij voorkeur zonder geweld.

De afdeling


Binnen de politie afdeling hebben we 2 vaste afdelingen, de incidenten afhandeling en team verkeer.

Incidenten Afhandeling


De incidenten afhandeling is de standaard afdeling waar iedere aspirant bij ons zal beginnen. Je gaat je bijvoorbeeld bezig houden met het oplossen van burenruzies, verkeerscontrole's of burgers die in de problemen zijn geraakt.

Hiernaast houd jij je bezig met de 112 meldingen die binnenkomen en assisteer jij de collega's van de Ambulance en Brandweer door een veilige werkomgeving te creƫren.

Team verkeer


Team verkeer, de afdeling met de snelle auto's. Deze afdeling vind je vooral op de hoofdwegen van Amsterdam en omgeving. Ze houden zich bezig met alle verkeers delicten die plaatsvinden, houden verkeerscontrole's en achtervolgingen.

Team verkeer is een specialisatie afdeling binnen de NNC. Indien je hier naartoe wilt dien je uiteraard aan te tonen dat jij je voor de volle 100% wilt inzetten voor verkeersveiligheid.

Iets voor jou?


Lijkt het politie werk zou wat? Ga dan naar onze home pagina en vul het aanmeldformulier in. Geef aan dat je voor de politie komt en verstuur de aanmelding. De politie leiding zal contact met jou opnemen voor een gesprek op onze teamspeak. Als jij aan alle vereisten voldoet, dan ben je vanaf dat moment een aspirant!

Naar het aanmeldformulier