De Meldkamer


Aansturen van eenheden is zeer belangrijk

Een meldkamer medewerker?


Coördinatie

Eenheden naar de juiste locatie sturen en voorzien van informatie. Overzicht houden op de situatie en weten hoe en wanneer je moet escaleren.

Communicatie

Zoveel mogelijk informatie verzamelen en doorvragen indien nodig. Zodat de eenheden die jij aanstuurt over alle benodigde informatie en communicatie beschikken.

Inschatting

Bepalen wat er nodig is voor welke situatie. Elke melding is weer anders en dient z’n eigen aanpak te krijgen. Jouw inschatting is cruciaal.

De afdeling


Jij bent de spil in alle communicatie tussen alle eenheden van zowel Politie, Ambulance en Brandweer. Jouw coördinatie en inschattingen zijn een essentieel onderdeel in het samenbrengen van eenheden en het succesvol oplossen van een incident. Tevens heb jij directe interactie met de burgers. Ter voorbereiding van een scenario of een 112-meldingen, jij bent er altijd bij betrokken.

Iets voor jou?


Lijkt het meldkamer werk zou wat? Ga dan naar onze home pagina en vul het aanmeldformulier in. Geef aan dat je voor de meldkamer komt en verstuur de aanmelding. De meldkamer leiding zal contact met jou opnemen voor een gesprek op onze teamspeak. Als jij aan alle vereisten voldoet, dan ben je vanaf dat moment een meldkamer aspirant!

Naar het aanmeldformulier