De burger


Bepaal het straatbeeld

Een Burger?


Creatief

Verzinnen van de meest uiteenlopende realistische scenario’s door eigenzinnige karakters te creëren met hun eigen personaliteit en leven.

Uitdagend

Een scenario zet je niet enkel op voor jezelf, maar ook voor anderen. Uitdagingen maken voor jouw medeburgers, Politie, Ambulance en Brandweer is waar het om gaat.

Communicatief

Goed kunnen omgaan met verschillende type mensen. Informatie geven, waarmee het scenario verder gaat. Communicatie is de belangrijkste factor hierin.

De afdeling


Iemand zei eens in de NNC: “Zonder burgers zijn er geen scenario’s en zonder scenario’s is er geen Roleplay“. Deze uitspraak is waar de burgers voor zijn en voor staan. Dankzij jouw creativiteit en uitdaging zorg je ervoor dat mensen gaan reageren en handelen op jouw verzonnen scenario’s. Samenwerken met medeburgers om een criminele lading te vervoeren of een wegpiraat zijn op de weg. Schuldig of onschuldig? Jij bepaalt het en het kan allemaal. Jouw creaties komen tot leven en gaan hun eigen leven leiden.

Iets voor jou?


Lijkt het jou wat om burger te zijn? Meld je dan aan voor de clan bij een van onze afdelingen. De burgers zijn op vrijwillige basis waardoor je dit al snel als extra taak kan nemen naast jouw vaste afdeling!

Naar het aanmeldformulier