De Ambulance


Medische hulpverlening in verschillende situaties

Een ambulance medewerker?


Adequaat

Werken met weinig informatie, proberen er achter te komen welke verwondingen het slachtoffer heeft en hoe jij hem/haar het best kan helpen.

Kennis

Weten wat een persoon nodig heeft in een levensbedreigende situatie door theoretische en praktische kennis toe te passen.

Rechtvaardig

Het slachtoffer helpen ongeacht de persoon of verwondingen. Je doet er alles aan om een leven te redden, ongeacht de moeite.

De afdeling


Bij de ambulance houdt jij je bezig met allerlei soorten taken en zaken. Hierbij is vooral de focus om medisch hulp te verlenen bij bijvoorbeeld een grootschalig ongeluk of een onwel wording. Als ambulancebroeder telt elke seconden en hoe eerder jij op de locatie van het ongeval bent, hoe beter jij de patiënt kan helpen. Jij hebt de taak en het doel om elke patiënt zo goed mogelijk te helpen, zelfs al wilt de persoon dit niet. Samen met jouw collega’s van de Ambulance, Politie en Brandweer streef je naar de beste oplossing.

Iets voor jou?


Lijkt het ambulance werk zou wat? Ga dan naar onze home pagina en vul het aanmeldformulier in. Geef aan dat je voor de ambulance komt en verstuur de aanmelding. De ambulance leiding zal contact met jou opnemen voor een gesprek op onze teamspeak. Als jij aan alle vereisten voldoet, dan ben je vanaf dat moment een beginnend ambulance medewerker!

Naar het aanmeldformulier